Valttori on ostanut Leivon Sähkö ja Voimansiirto Oy:n koko osakekannan

Valttori Oy on ostanut Leivon Sähkö ja Voimansiirto Oy:n osakekannan

Myyjänä toimi LeiWorks Oy. Myyjät päätyivät myyntiin eläköitymisen vuoksi ja halulla turvata yhtiön kehittyminen ja sen asiakkaille palvelun jatkuminen. Ostaja pyrkii parantamaan kaupalla teollisuusasiakkaiden palvelukykyä ja -laajuutta. Jatkossa Valttori tarjoaa teollisuuteen hydrauliikan, pneumatiikan ja nyt siis myös sähköisen automatiikan tuotteita kuten sähkömoottoreita ja taajuusmuuttajia. Kaupassa saadulla osaamisella ja uusilla tuotteilla pyritään laajentamaan liiketoimintaa myös Valttorin Tampereen ja Vantaan toimipisteissä.

Leivon Sähkö ja Voimansiirto Oy:n liikevaihto on ollut vakaasti reilun 1M€ tasolla pitkään ja sillä on vakaat asiakas- ja toimittajasuhteet. Leivon Sähkö ja Voimansiirto Oy tullaan fuusiomaan Valttori Oy:hyn ja Jyväskylässä siirtämään palvelupiste Valttorin Kuormaajantien toimipisteelle tulevan kevään aikana. aupalla ja suunnitellulla fuusiolla ei ole välitöntä vaikutusta henkilöstön asemaan ja todennäköisesti myöhemmin henkilöstöä tullaan tarvitsemaan lisää.

Valttori Oy on raskaan konekaluston huollon ja niiden varaosakaupan ja teollisuuden tuotteiden toimittaja. Valttorilla on toimipisteet Jyväskylässä, Suolahdessa, Tampereella ja Vantaalla. Yhtiön liikevaihto on 3,6M€ ja tehdyn kaupan jälkeen liikevaihdon arvioidaan nousevan lähelle 5M€.

Leivon Sähkö ja Voimansiirto Oy:llä on pitkä historia Jyväskylässä, toiminta alkoi 34 vuotta sitten vuonna 1987 Leivon Sähkö Oy:n ostettua 80-luvun alusta alkaen Jyväskylässä toimineen Valveen Sähkökone Oy:n Jyväskylän toiminnot.

Lisätietoja kaupasta

Pekka Hujanen
Hallituksen puheenjohtaja
LeiWorks Oy
0400 646874

Pentti Luoma
Toimitusjohtaja
Valttori Oy
0400 504163