Laakerit verkkokaupasta ja myymälästä

Pyydä tarjous

Nopea toimitus

Ilmainen toimitus yli 500 € ostoksista.

7 päivän palautusoikeus

Vain laatutuotteita

Laakerit, suodattimet ja tiivisteet

Laakerit kaikkiin koneisiin sekä laitteisiin

Valikoimastamme löytyy laakereita ja varaosia esimerkiksi traktoreihin, taajamakoneisiin, maansiirtokoneisiin, trukkeihin sekä teollisuusmoottoreihin.

Valttorin laakerivalikoima on laaja

– Valttorilla on huolto- ja varaosasopimuksia useiden toimittajien kanssa.
– Valikoimistamme löytyvät kuulalaakerit, tarkkuuslaakerit, auton laakerit, neulalaakerit, rullalaakerit, kartiolaakerit, pyörän laakerit, liukulaakerit ja pienoislaakerit sekä laakeriyksiköt.

Laakerit helposti verkkokaupasta

Laakerit

Pyydä tarjous sopivista laakereista

Laakerit

Valttorin Varaosamyynti

Valttori Oy on raskaiden koneiden kuten traktoreiden, maansiirto- ja työkoneiden sekä teollisuuden huoltoihin erikoistunut yhtiö. Huoltotyön lisäksi toimitamme varaosat ja tarvikkeet niin raskaskoneisiin kuin teollisuuden eri aloille.

Traktoreiden varaosien lisäksi toimitamme varaosat taajamakoneisiin, maansiirtokoneisiin, trukkeihin ja teollisuusmoottoreihin. Osaava varaosahenkilöstömme tuntee tuotteet ja palvelevat mielellään on kysymyksessä sitten niin alkuperäisvaraosat kuin tarvikkeet. Tehokkaiden hankintalähteiden vuoksi olemme onnistuneet saamaan kilpailukykyisen hintatason. Samalla käytämme vain laadukkaiden valmistajien tuotteita, jotka tulevat kuitenkin lopulta edullisimmaksi.