Jyväskylän toimipiste muuttaa ja lisää samalla henkilöstöä

Jyväskylän toimipiste muuttaa ja lisää samalla henkilöstöä

Jyväskylässä toimipisteemme muuttaa Valttoria varten remontoitaviin tiloihin. Uusi osoite on Kuormaajantie 15, 40320 Jyväskylä. Palvelu uusissa tiloissa alkaa maanantaina 2.7.2018. Samoissa tiloissa toimi aiemmin Euromaster Oy.

Ennen muuttoa tiloihin tehdään remontti, jossa vaihdetaan mm. öljylämmitys kaukolämpöön, uusitaan seinärakenteita, muutetaan tiloja Valttorin tarpeita vastaavaksi ja mm. kaikki sosiaali- ja konttoritilat rakennetaan täysin uusiksi.

Uusiin tiloihin tulee myymälätilaa n. 350m2, jossa varaosavarastoa on osittain kahdessa kerroksessa. Myymälään saadaan myytävät tuotteet helposti esille joka helpottaa niin myyntihenkilöstön toimintaa kuin asiakkaiden asiointiakin. Asiointi on helppoa ja nopeaa, asiakaspysäköinti on mahdollista suoraan myymälän oven eteen ja poikkeaminen kadulta vie vain muutaman sekunnin.

Nykyaikaista valoisaa korjaamotilaa tulee n. 770m2. Korjaamolla on erillinen pesutila ja muun muassa 27m pitkä, siltanosturilla varustettu läpiajettava korjaamohalli, joka helpottaa esim. kurottajien puomiston purkutöitä. Korjaamon jokainen työpiste on varustettu omalla ovella ulos jolloin korjaamotilojen käyttö on tehokasta.

Tilojen myötä vahvistamme palvelutasoamme lisäämällä myös henkilökuntaa. Haemme erityisesti kokeneita asentajia ja/tai peruskoulutuksen saaneita tulevia ammattilaisia oppisopimuksella koulutettavaksi erilaisiin korjaamotehtäviin. Arvostamme sähkö- ja hydrauliikkajärjestelmiä tuntevia ammattilaisia tai ammattilaiseksi haluavia.