Agrol Voiteluaineet Valttorin myymälöistä

Agrol Voiteluaineet Valttorin myymälöistä

Agrol kehittää Ruotsissa valmistettavia korkean suorituskyvyn erikoistuotteita, jotta maanviljelijät, rakennusurakoitsijat ja metsänomistajat voisivat minimoida koneiden kunnossapitokustannukset ja vähentää samalla ympäristövaikutuksiaan. Tässä auttaa kulumisen ja kitkan vähentäminen ja käyttöhäiriöiden välttäminen. Tehokkuus paranee. Oikea voiteluaine vähentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä. Tästä on suuri hyöty sekä taloudelle että ympäristölle.

Agrolin tuotekehitystyö on täysin ainutlaatuista ja perustuu pohjoismaisen ilmaston tuntemukseen, ympäristötyöhön sekä yli 40 vuoden kokemukseen traktoreiden ja koneiden käytön helpottamisesta. Yhdessä asiakkaiden, ulkoisten laboratorioiden, kansainvälisten toimittajien ja yliopistojen kanssa Agrol on kehittänyt ja testannut voiteluaineita, joiden ominaisuudet hyödyttävät koneiden käyttäjiä.

Valttori toimii Agrol-voiteluaineiden jälleenmyyjänä ja valikoimissa  on monia uusia tuotteita, jotka auttavat sinua pienentämään käyttökustannuksia ja parantamaan tuottavuutta.

Tutustu Agrol voiteluaineisiin

http://kauppa.valttori.fi/agrol/

Voit myös kysyä lisää 0207 109 660 tai pyytää tarjouksen tuotteista sähköpostista valttori@valttori.fi