Pyydä tarjous!
« Takaisin valttori.fi

Virallinen jälleenmyyjä
www.valttori.fi

Agrol-voiteluaineet

Oikean voiteluaineen valitseminen on helppoa

Käyttökustannuksia laskevat, ympäristöystävälliset Agrol käyttö- ja voiteluaineet juuri sinun koneeseesi. Skandinaavisen alueen raskaissa olosuhteissa Agrol on myös suomalaisen traktorin suosituin voiteluaine.

Lisätietoa
  Agrol-voiteluaineet

AGROL kehittää tuotteita sinulle

Kehitämme Ruotsissa valmistettavia korkean suorituskyvyn erikoistuotteita, jotta maanviljelijät, rakennusurakoitsijat ja metsänomistajat voisivat minimoida koneiden kunnossapitokustannukset ja vähentää samalla ympäristövaikutuksiaan. Tässä auttaa kulumisen ja kitkan vähentäminen ja käyttöhäiriöiden välttäminen. Tehokkuus paranee. Oikea voiteluaine vähentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä. Tästä on suuri hyöty sekä taloudelle että ympäristölle.

Tuotekehitystyömme on täysin ainutlaatuista ja perustuu pohjoismaisen ilmaston tuntemukseemme, ympäristötyöhömme sekä yli 40 vuoden kokemukseemme traktoreiden ja koneiden käytön helpottamisesta. Yhdessä asiakkaiden, ulkoisten laboratorioiden, kansainvälisten toimittajien ja yliopistojen kanssa olemme kehittäneet ja testanneet voiteluaineita, joiden ominaisuudet hyödyttävät sinua suoraan.

Meillä on monia uusia tuotteita, jotka auttavat sinua pienentämään käyttökustannuksia ja parantamaan tuottavuutta.
Agrol-voiteluaineilla on Ruotsissa 55% markkinaosuus maatalouden koneiden voitelussa

55%


Markkinaosuus maanrakennuksessa 26%

Markkinaosuus metsäteollisuudessa 21%

”Tuli kokeiltua Agrol-voiteluaineita koska heiltä löytyy sopivat öljyt useisiin koneisiin, kuten omistamaani Valtraan ja New Hollandiin. Heti ensimetrien jälkeen huomasin, että erityisesti koneiden vaihteistot toimivat Agrolin voiteluaineilla alkuperäisöljyä paremmin. Vaihteet kytkeytyivät päälle pehmeästi jo kylmänäkin. Säästämme kustannuksissa huomattavasti kun voimme aloittaa työnteon heti koneen käynnistyksestä.”

Peetu Salo,
Multian Kone- ja Urakointipalvelu Oy

Valitse helposti voiteluaine sinun koneeseesi

Agrolilta löytyy sopiva öljy eri konemerkkien käyttäjille.

 

Agrol voiteluaineet


Moottoriöljyt


Agrol-moottoriöljyvalikoima kattaa uusimpien moottoreiden vaatimukset oli kyseessä pakokaasujen puhdistusjärjestelmällä varustettu moottori tai suoraruiskutusmoottori kuitenkaan unohtamatta perusmoottoreita. Kaikille löytyy optimaalinen voiteluaine tuottamaan moottorivalmistajan vaatimukset.

  Agrol-moottoriöljyt
Agrol moottoriöljyt verkkokaupasta »

Vaihteistoöljyt


Hybran Syntet ja Hybran Plus G2 ovat kehitetty erityisesti pohjoismaisten Valtrojen voimansiirtoon takaamaan huippuvoitelun niin kylmissä kuin kuumissa olosuhteissa. Täyssynteettisen Hybran Syntet:n viskositeetti -20C lämpötilassa on alle kolmasosa perinteisten öljyjen viskositeetistä.  

  Agrol-vaihteistoöljyt
Agrol moottoriöljyt verkkokaupasta »

Hydrauliikkaöljyt


Agrol-hydrauliikkaöljyt toimivat edelläkävijänä liikkuvan konekaluston hydrauliikkajärjestelmissä missä öljy on kovan paineen ja vaihtelevan lämpötilan kynsissä. Agrol valmistaa myös täyssynteettistä hydrauliikkaöljyä, jolla saavutetaan entistä laajempi käyttölämpötila-alue.

  Agrol-hydrauliöljyt
Agrol moottoriöljyt verkkokaupasta »

Rasvat


Agrol-voitelurasvat kattavat synteettisestä Multi Syntet EP1,5 laajan lämpötila-alueen rasvasta tavallisimpiin yleisrasvoihin. Keskusvoitelujärjestelmiin soveltuvat rasvat omaavat hyvän vedenkestävyyden, sidoslujuuden ja ruosteenesto-ominaisuudet.

  Agrol-voitelurasvat
Agrol rasvat verkkokaupasta »

Agrol voiteluaineet Valttorin myymälöistä

Kysy lisää 0207 109 660 tai pyydä tarjous

www.valttori.fi


Agrol-voiteluaineet

www.agrol.se